Riitin ponit

Käyn säännöllisesti (keskiviikkoisin) Riitin tallilla ratsastamassa. Yritän tälle sivulle listata kaikki ponit, joilla olen siellä puolentoista vuoden aikana mennyt. "Vakkarit", eli ne, joilla menen eniten, ovat ensimmäisinä.


Ai.Ka. Leonard

"Leksa"

Leksa on komea -08 syntynyt russ-poni ruuna. Leksan työmotivaatio ei aina yllä pilviin, mutta kun hänelle on näytetty, että kumpi on pomo, ja että hommia tehdään, niin täältähän kuoriutuu oikein osaava ratsu. Leksa on kuitenkin mailman paras poni luistamaan töistä!

Leksan oma sivu

Leksa sukupostissa


Beauty Sultana

"Beauty"

Beauty on nimensä veroinen 20-v mummotamma, josta ei kyllä ikää huomaa. Beauty on sellainen estetykki, että huhhuh. Tällä ponilla on melko hidas käynti, mutta laukka on sitäkin reippaampaa. Mikään ei tunnu sujuvan kun Beauty tietää, että seuraavaksi laukataan. Beautysta kuoriutuu kuitenkin varsinkin mutakeleillä aikamoinen prinsessa!

Beauty sukupostissa


Skogmyrens Ariel

"Ariel"

Ariel on pyöreähkö russ-ruuna, joka tuli Riitille viime syksynä, ja on opetellut mm. laukan talven aikana ihan alusta asti. Ariel on ehdottomasti pienin, jolla menen Riitillä. Tämä herra on tosi innoissaan töiden tekemisestä, ja yrittää aina parhaansa. Ariel ei tykkää olla tallissa yksin, ja huutelee ylensä kavereiden perään, vaikka ne olisivat viereisessä karsinassa.

Ariel sukupostissa


Daina de Diamont


"Daina"

Daina on mukava ja osaava ponitamma, jolta ei laukassa kuitenkaan puutu innokkuutta. Tässä neiti tahtookin vähän kuumua. Daina tekee vain pari tuntia viikossa, mutta olen mennyt sillä muutaman kerran. Daina on halukas tekemään hommia, ja tekee kaiken ennen laukkoja pyynnöstä. Laukkojen jälkeen rauhallisuus toimii vasta käskystä, mutta kyllä sekin ylensä saadaan lopulta toimimaan.

Daina sukupostissa

Daina valitettavasti kuoli tapaturmaisesti 11.4.2017, saatuaan hokkikengän potkun jalkaansa. Lepää  rauhassa <3
Brune

"Brune, Pur"

Brune on siinä mielessä opetusmestari, ettei varsinkaan esteillä suostu tekemään yhtään mitään, jos ratsastaja tekee jotakin väärin. Brune on myöskin russ-ruuna, vuosimallia 2006. Todella mukava poni, kun hänet saa tekemään töitä :) Brunelta olen tippunut pari kertaa sen pöllöilyjen takia, siis sen, mikä Riitin mukaan on syy siihen, miksi Brune ei enää tee aloittelijatunteja...

Brune sukupostissa


 Vaik

"Vaik, Kaakkis"

Vaik on ponikokoinen eestinhevosruuna, joka on ratsastettaessa helppo saada kulkemaan oikein. Vaikin kanssa on ilo työskennellä, vaikka aina ei tiedäkkään, että mitä sen ponin päässä oikein liikkuu. Vaikilta olen tippunut kerran, tämän "pelästyessä" tallista ulevia ihmisiä.

Vaik sukupostissa

Tukolor

"Tuko"

Tukolla olen mennyt vasta kerran, mutta hän on aika ihana, joskin meinasin tuolla tunnilla turhautua siihen, kun poni ei vain liikkunut eteenpäin. Ei pohkeesta, eikä raipasta. Oikeastaan oli vähällä, etteikö Tuko olisi tullut meille ylläpitoon, mutta siinä sitten tapahtui vähän kaikenlaista... Tuko oli oikeastaan ihan kiva lopputunnista, vaikka liiasta energiasta ei kyllä voinut puhua...


 Tuko sukupostissa


Anteeksi huono kuva, mutta ei ollut parempaakaan...Gumbariza

"Bumba"

Bumba on new forest-tamma, jolla menin pari kertaa viime vuonna. Bumba oli todella kiva, vaikka tuppasikin pukittelemaan, sillä olisi kiva mennä vielä joskus. Bumba ei käsittääkseni ole enää (/tällä hetkellä) tuntikäytössä, vaan yksi "tallityttö" kisaa ja ratsastaa sillä.

Bumba sukupostissa


He'las Ariel

"Ariel, Arska"

Jo toinen Ariel, tällä kertaa welsh b-tamma. Tällä Pinkun puolisiskolla ratsastin Riitillä pari kertaa, ja muutaman kerra sen vanhassa kodissa. Arska on aika herkka ja vauhdikas ponitamma. Arska ei ole enää Riitillä.

Ariel sukupostissa


Rosante

"Roosa"

Roosa on ainoa hevoskokoinen, jolla olen Riitillä mennyt. Roosa on hieman tahmea, mutta kuitenkin ratsastettaessa kiva eestinhevostamma. Roosalla menin myös ensimmäiset L-URa:n kisani.

Roosa sukupostissa


Roosastakin mulla olis niin paljon parempia kuvia, mutta yritän kuitenkin laittaa tänne kuvia, joissa itse olen. Jos minulla ei sellaisia ole, niin peitän naaman tuolla hienolla Picmonkey-emojilla...


Esti

"Tilda"


Tilda oli Riitillä vähän aikaa, mutta meni sitten jonnekin muualle. Ratsastin Tildalla kerran, ja tässä todellakin oli poni, jonka olisin voinut ottaa itselleni. Tilda on reipas ja herkkä eestinhevostamma, jonka kanssa on ilo työskennellä.


Tilda sukupostissa
Peace off cake

"Jasmin"


Jasminilla menin Riitillä kerran, ja oman muistini mukaan hän oli suhteellisen rauhallinen ja nöyrä ponitamma. Jasmin ei ole enää Riitillä, eikä häntä löydy sukupostista, mutta Whatsapp-ryhmässä muistettiin nimi :)
Vanilla II

"Vanilla, Vansku"

Vanilla on suhteellisen itsepäinen eestinponitamma, jolla olen mennyt kerran. Vanilla on Vaikin puolisisko, ja tämän ponin bravuuri on heittäytyä sisäpohjetta vasten ympyrällä. Vanilla on kultainen, kun sen saa toimimaan, niin kuin haluaa.

Vanilla sukupostissa


Ainoo kuva Vanillasta ja musta...

2 kommenttia:

 1. https://espoontalli.fi/peace_off_cake

  Jasmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, arvon salapoliisi :D Whatsapp-ryhmässä näemmä oli väärä nimi... Eipä hän silti löydy sukupostista...

   Poista

Hyppyjä ja hyppyjä

Moikka! Torstaina pääsin hyppäämään Leksalla Riitin tunnille. Tunti meni suhteellisen hyvin, varsinkin ottaen huomioon, että hyppäsin ensimm...