sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Hyppyjä ja hyppyjä

Moikka! Torstaina pääsin hyppäämään Leksalla Riitin tunnille. Tunti meni suhteellisen hyvin, varsinkin ottaen huomioon, että hyppäsin ensimmäistä kertaa talven jälkeen, ja ponillakin oli ollut hyppytaukoa. Hyppäsimme kahdeksikkotehtävää ja linjaa, korkeimmillaan arviolta 75 cm. Poni oli suhteellisen hidas, mutta eipä tullut ainakaan yhtään kieltoa ;)


Perjantaina vuorostaan kävin ratsastamassa Lesterin, ja teimme puomitehtäviä, ja hyppäsimme muutaman kerran 40 senttisen pikkuesteen. Ponilla oli vautia välillä liikaakin. Huvittavaa, miten erilaisia nämä kaksi ponia ovat. Lester punki ihan hulluna laukassa ulkopohjetta vasten, joten ympyrällä tämä tuotti hieman vaikeuksia. Poni on kuulemma kotona vauhdikas, mutta vieraassa paikassa rauhallisempi. Kisapaikalla se on kuulemma lähes aina rauhallinen. Lesterin kanssa sujuu muuten hyvin, ja Leksalla olen menossa koulukisoihin 28.4 Riitille. Lauantaina kävin kokeilemassa yhtä heppaa, mutta tästä mahdollisesti lisää myöhemmin ;)


Tästä innolla jatketaan treenejä hyvällä kentällä kesää kohti! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyppyjä ja hyppyjä

Moikka! Torstaina pääsin hyppäämään Leksalla Riitin tunnille. Tunti meni suhteellisen hyvin, varsinkin ottaen huomioon, että hyppäsin ensimm...